Overslaan en naar inhoud gaan

Het belanghebbendenorgaan, wat verandert er bij jouw pensioenkring?

Gepubliceerd op:

Elke pensioenkring bij Stap heeft een belanghebbendenorgaan. Kortgezegd noemen we dit het BO. Het BO vertegenwoordigt de deelnemers, de gepensioneerden (en gewezen deelnemers) en de werkgever van de pensioenkring. Het BO heeft onder andere medezeggenschap over het beleggingsbeleid en het toeslagbeleid van de pensioenkring.

Bij de pensioenkringen Aon Groep Nederland, Eastman en Douwe Egberts zijn er wisselingen in het belanghebbendenorgaan.

Pensioenkring Aon Groep Nederland

Het bestuur van Stap verwelkomt Rob Verhoef als lid van het belanghebbendenorgaan (BO) van Pensioenkring Aon Groep Nederland. Rob Verhoef neemt zitting in het BO namens de deelnemers.

De toezichthouder, De Nederlandsche Bank (DNB), heeft inmiddels ingestemd met de benoeming van de heer Verhoef. De heer Verhoef volgt hiermee mevrouw Yip op. Wij bedanken mevrouw Yip hartelijk voor haar inzet en betrokkenheid in de afgelopen periode.

Pensioenkring Eastman

Enige tijd geleden kon je je aanmelden als kandidaat voor het BO. Er hebben zich geen kandidaten gemeld. Het bestuur van Stap herbenoemt Rémy Franquinet als lid van het belanghebbendenorgaan (BO) van Pensioenkring Eastman. De heer Franquinet neemt zitting in het BO namens de gepensioneerden. Hij was al lid van het BO en gaat dus op voor een nieuwe termijn.

Wij bedanken Rémy Franquinet voor zijn inzet in de afgelopen periode en wensen hem veel succes in zijn nieuwe termijn.

Pensioenkring Douwe Egberts

Het bestuur van Stap verwelkomt Stef van Leeuwe als lid van het belanghebbendenorgaan (BO) van Pensioenkring Douwe Egberts. Stef van Leeuwe neemt zitting in het BO namens de gepensioneerden.

Enige tijd geleden kon je je aanmelden als kandidaat voor het BO. De heer Van Leeuwe is voorgedragen vanuit de VGDE. Hij was al enige jaren toehoorder in het BO. De toezichthouder, De Nederlandsche Bank (DNB), heeft inmiddels ingestemd met de benoeming van de heer van Leeuwe.

De heer van Leeuwe volgt hiermee de heer Bakkers op. Wij bedanken de heer Bakkers voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren.

Telefoonnummers Stap